Sibelblby 17 haftadayım ne gece ne gündüz uyuyamıyorum midem sürekli yanıyo ve boğazıma kadar hissediyorum yanmasını sade soda içemiyorum başka ne iyi gelir lütfen yardımcı olun benim gbi aynı durumu yaşayan anneler var mı ?
kahvesever__ Sibelblby naneli sakız çiğne geçiriyor gerçekten 2 gündür çok çekiyordum naneli sakız çiğnedim geçirdi umarım sizin kini de geçir
SekerAnne Sibelblby yastığını biraz yükselt canım , yemek yedikten hemen sonra uzanma, soğuk süt iyi geliyor bana
Sibelblby SekerAnne ılık süt denedim ama 2 dk sonra gene başladı yanma yastığım zaten hep yüksekte nefes rahat alabilmek için o şekilde yatıyorum teşekkür ederim 🙏
Miraycoban Sibelblby Benimde aşırı mide yanmam var şuan 15+4teyim. Doktorum rennie duo diye bir mide şurubu yazdı iyi geliyor bana
Dkdkjsjs Sibelblby bende aynıyım cok kötü su içsem ide deliniyo sanki ama ben sütte cok fayda gördüm normal sade süt içebilir siniz bide maden suyunu bende şişeden içemiyorum çok aitli geliyo bardaga döküp öyle içiyorum
Yldzmrv5 Sibelblby soğuk süt ve ayva canım birazda boş ekmek içi emin ol anında kesiyor yani bende öyle olmuştu birde yastığını biraz yükselt 😉