pinklovermom Selaaam🙆🏻♀️ 19.haftamıza girmiş bulunmaktayız fakat hala net olarak bebişin hareketlerini hissedemiyorum. Ara sıra göz seğirmesi şeklinde oluyor. Sizde durumlar nasıl?☺️☺️
MehmetEzgiKelek pinklovermom 19. Haftada hissetmiştim ama şimdikilere göre o hareketler hiç bişeymiş 😂 ugak ufak karnında bişey atıyo gibi oluyor
Fatmahsun bende pek hissedemiyorum bazen yemeklerden sonra hafif bi şey hissediyorum o kadar. Heyecanla tekmelerini bekliyorummm
pinklovermom Reyhankarabiber Hissediyorum ama sadece bir iki atma var ne yapıyo dönüyomu vuruyomu anlamıyorum. Bazen onlarıda hissetmiyorum sanki hamile değilim gibi oluyo🙄
Gulsmbyhn pinklovermom ben 16 hastalıkken hissettim pıt pot atıyordu çok tatlıydı şuna 24 haftalığım tam hissediyorum artık
Elos Karnımda gaz gibi ama günde 4-5 kez hissettiğim ’gulp’ hissinde sanki mide guruldaması gibi de bişey oluyor. Bebek hareketi mi acaba? Konum olarak da bebeğin olduğu yerde çünkü
zLemataLca pinklovermom ben kızımı 19 da şimdi oğlumuda 13 de hissettim 17 de karnımı oynatmaya başlamıştı senin de bir haftaya oynatır canım ilk de öyle oluyo göz seyirmesi gibi 😊
Reyhankarabiber pinklovermom en azından bir şeyler hissetmişsin ne güzel ben hiç hissetmiyorum ya 😊 ufak tefek hiç bişey yok 😁
Cicianne pinklovermom ilk hamileliğimde 19 ikinci hamileliğimde 16.haftada hissettim 2.bebek daha erken hissedilir diyorlardı doğruymuş bağırsak hareketleriyle bebeğinkileri ayırt etmek 2.de daha kolay oldu.
pinklovermom Cicianne bağırsak hareketi olmadığı kesin ya dürtüklüyo resmen ama elini koyunca hissetmiyorum mesela