Alerdinc Evet tecrübeli anneler günler nasıl geçecek son 99 gün kaldı.. Daha mı hızlı yoksa daha mı yavaş geçecek acaba bu zamana kadar hızlı geçti sanki 😍😍
beyzahuseyin Alerdinc daha dün eşime son 99 demiştim gibi hatırlıyorum üstünden çok geçmiş olmasa da son 87 bizim de💙 Bu aylar da hızlı geçiyormuş ama son haftalar geçmiyormuş öyle diyorlar😄 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
semakulekci Alerdinc Başta geçmeyecekmiş gibi görünüyor ama bi bakıyorsun sona gelmişsin son 49 sağlıkla gelsinler 🤲🏻😍
Dudu_123 Alerdinc bende son 99 🎉 İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız 🌸
Alerdinc beyzahuseyin ayyyy çok heyecanlı bende bugün heyecanla eşime bak ikili rakamlara geldik dedim bakalım zaman nasıl geçecek 😍😍
Anneoluyorummmm @Alerdinc bizim de 81 🙏 geciyo geciyo sağlık olsunda hersy olur suan covitim atlatmayı iple cekıyorm
beyzahuseyin Anneoluyorummmm kasıklarım da ağrılar başladı dünden beri adet ağrısı gibi🙊 vajinamda da baskı hissediyorum ağrılı oluyor arada normal midir sizde de oluyor mu ilk gebeliğim bilgim yok 🤷🏼♀️
Alerdinc beyzahuseyin canım beklemeden doktora git lütfen hem içinde rahatlar. İhmal etmemek lazım böyle adet sancısı gibi olan ağrılarda bir baksın ultrasonda doktorun 😘
Alerdinc semakulekci banada şuan 99 uzun gibi geliyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍♥️
beyzahuseyin Alerdinc daha 2 gün önce kontrolüm vardı canım göğsümün altı ağrıyor arada onu söyledim daha çok ağrın olcak dedi bebek büyüyor dedi
beyzahuseyin Alerdinc Allah korusun erken doğum riskinden korktum öyle bişey yok da şükürler olsun doktorum da demedi öyle bişey sürekli kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok burda okumuştum kasıklarda ağrı olursa adet sancısı gibi yalancı doğum sancıları oluyormus