Kelebekk-0307 Nsatrkr bende aynı sorunu yaşıyorum ve asla inandiramiyorum videoya çektim yine inkar 😂 uyandırıyorum ama dalınca yine başlıyor sustuğu anlar da ise daha da sinir olduğum dişlerini sıkıyor doktora gitmeyi ise reddediyor 😔
1408 Nsatrkr ben denemedim ama bir kere daha böyle post açılmıştı birisi yattığımız da kocama yoğurt yediriyorum o zaman horlamıyor demişti ne kadar işe yarar bilmiyorum yatarken yoğurt yedirin diyordu 🤷🏻♀️
Minekorkmaz Nsatrkr ayyy aynısı deliriyorum bende sürekli uyandırıyorum ben uyumuysam oda uyumasın 🤣🤣
mirage333 Nsatrkr kulak burun bogaz doktoruna gittimi?? Genelde burundaki tıkanıkliktan falan horluyorlar.
Nsatrkr mirage333 hayır gitmedi abisi bu sorun yüzünden ameliyat oldu işe yaramayınca boşuna gitmek istemiyorum diyor 😞
boymomyz Nsatrkr Ben vuruyorum susuyor 🤣 birde uykusunda konuşturuyorum 🤭 beni seviyor musun bak gidiyorum felan diyorum 😅 Hepte cevap veriyor garibim sabah soruyorum hatırlamıyorum dio 🤭
yenihamiscik45 Nsatrkr birden benim eşim yazdı sandı 😅😅😅 eşim değil ama ben aşırı horluyorum be eşimin uykusu çok hafif olduğu için benim yüzümden uyuyamıyor çözüm bulamadım bende bi türlü 😢
Umran06 Nsatrkr 5 yıllık evliyim horlamasından kına geldi uykum çok hafif çıt sesine uyanıyorum. Yatakları ayırdık ama içim el vermedi geçen yıl 28 ekimde burun ameliyatı oldu evet horluyor ama şiddeti azaldı hiç dwğilse🤭🤭