Elif_cn01 Patito__ hanımlar ben 2 gün önce test yaptım 177.7IU/L çıktı değerim dr. İm 10 gün sonra gel dedi acaba değerim iyimi
esrasilgu Denizmrt değeriniz normal döllenme zamanıyla ilgili o rakamlar 2 gün sonra tekrar kan verip düzenli sekilde artıp artmadıgına bakın önemli olan düzenli olarak 2 ye katlanarak arrmasıdır
Minnakelifim03 Aylinakkaya normal canım ben ilk öğrendiğimde 52 idi. İlk hamileligimde ise 12 bindi hamile olduğumu anlamamışım bile
Elif_cn01 Aygl33 ben 3 gün önce test yaptım değerim 177.7IU/l değerim iyimi dr 10 gün sonda gel dedi ve folik asit yazdı
Payasadeka Denizmrt Denizmrt erken döllenme olduğu için yüksek çıkmış görürsünüz canım. Bu değerle biz kese görmemiştik. Her bireyin farklı oluyor biraz daha sabret 😌
Sans12 Aylinakkaya benimde 117 cıkmıstı 2 gün sonra yaptırdım 330 cıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 860cıktı :) muhtemelen senin bebişin de 2-3 haftalık daha hayırlı olsun😽
Azra_Mom Patito__ demiii sanırım testi yaparken elektrik bile yoktu flashla kontrol ettim o kadar eminmişim 😂😂
Kubranur11 dilara_09 olur. Cnim bnimde adetime 10 gun vardi beta 60 butun testler cift cizgi cikti cok sukurr 🙏🙏🤲
benimmucizem1 mavi18_ İnşallah cnm çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah