sevval55_ Ckh--- benim de 8 mm bugün gittim 5+2 kese gözüktü doktor her şey yolunda haftayla kese de uyumlu dedi sizinde bana çok yakın 15 gün sonra gittiğiniz de bebiş de gözükür ♥️♥️
Ckh--- sevval55_ inşallah ben bu gebeligin den önce mol gebelik yaşadım. 11 hafta olmuştu. Kalp atışı duymadık canlanmamıştı. Aldılar .aynı olacak diye korkuyorum.
Limonzeytin İlşkiden 15 gün sonra ilk beta 98 di o zaman öğrenmştim gebeliğimi. Sonra 168,468,1330,3330 du ve keseyi gördük sonrada kalp atışını çok şükür ilk gebeliğim😊🤲
Siyahkelebek1420 Aylinakkaya 3 gün geçince öğrendim 563 daha sonra verdim 1165 bu gün de 4100 falan olmuş iki gün önce gittim ama keseyi görmedik 4+6 yız inşAllah sağlıklıdır Hepimizin yavrusu 🤲🏻 Sağlıkla kucağımıza alalım 👶🏻
Denizmrt EceAkbaba o maşallah 🙂 bnde 3 haftalığm 116 çıktı bakalım inşallah Perşembe gününü bekliyorum sabırsızlıkla kese de görebilirim 🙏😌
Aysenur59 İlk gebeliğimde çocuğum 3 aylıkken kalbi durmuştu aldırmak zorunda kaldık, şuan tekrar hamile kaldım ama troid bezlerim şuanda normla değil ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum aranızda aynısını yaşayan varmı ?
Denizozgen37 Bende 8 gün önce ögrendim anne olacağımı beta değerim ise 1052 idi. şu an 5 hafta 6 günlük hamileyim 😊
Denizmrt Denizmrt salı günü tekrar kan verip sağlık ocağına baktiraym diyorum değerime Perşembe günü de doktor randevum var tekrar gidicem inşallah kese de görürüm hayırlısı ile 🙏😌
Rturkes Aylinakkaya merhaba ben ilk öğrendiğim zaman 43.74dü adetime 1 hafta vardı. 2 gün sonra tekrar verdim 164 çıktı en az 2 katına çıkması lazım
Siyahkelebek1420 Denizmrt 30 Ocak 1 Şubat gibi dedi 1160 iken beta geç mi sizce şu an görmemiz mi lazımdı
Alibebek Ckh--- bence gayet yüksek ben gecen carsamba 906.6 ile öğrendim cuma tekrar gel dedi gitti keseyi gördü 4+5 günlük dedi. Bugun tekrar gittim bebek 2 mm ve 5hafta 5 günlük dedi
Azra_Mom Aylinakkaya ben 6 iken öğrendim doktor o kadar erken farketmeme çok şaşırdı hatta sağlıklı gebelik diyemeyiz bak çok sevinme hemen filan dedi ama çok şükür hep 2 günde 2 katına çıktı değerim şimdi 21+2 yiz çok şükür inşallah sizinde sağlıklı bir gebeliktir🤲🏻
Patito__ Azra_Mom 2 saat once gitsen cikmicakmis hahaha maasallah iste annelik boyle birsey bazen Makinenin veya bir laborantin hamilesn demesine ihtiyaci olmaz o hisseder :)))