Rbadnc ben 13 aralıkta regl oldum.2. günü estrofem kullanmaya başladım günde 3 kez sabah öğle akşam 27 aralığa kadar kullandım.sonrasında 27 aralık doktora kontrole gittim rahim kalınlığıma bakıldı çok şükür gayet güzel artmıştı.sonrasında 3 ocak olarak transfer günüm belli oldu.ilaca ilave olarak progestan fitil,coraspirin ve iki günde bir progestan ipne verdi kullanmaya başladım estrofeme devam ettim.3 ocakta transferim oldu ve doktoum bana ilaçlara ek olarak bağışıklık güçlendirici serum verdi hafta bir ve oksapar(kan sulandırıcı)iğne verdi.haylada devam ediyorum bütün ilaçlara.bu süreçte nekadar stres yapma desemde insanın elinde olan birşey değil çok zor bir süreç.transfer sonrası yemeğimide yaptım yavaş hareketlerde evimin işinde yaptım.ama tabiki ağır kaldırmadan yavaş hateketlerle yaptım.15 ocakta test günümdü ben herkes gibi internette sürekli tüp bebek yaptırabların yazılarını pkudum insan engel olamıyor çnkü kendine.normalde sağlıklı besleneen bir insan değilim 2 öğünle beslenridim.ama transfer olduğum günden itibaren kahve çay içmeyi kestim.kahvaltımı yaptım ekmeğide kestim sadece sabah kahvaltılarda tam buğday ekmeği yedim.kabız olamamaya çalış bu süreçte en önemlisi kabız olmamak ben kuru kayısı kefir bhnları tükettim sıkıntım olmadı çok şükür.ben 3 başarsız denemeden sonra bu 4. denemede kendi kendime herşey denendi yapıldı bütün herşey normal artık busefer Allahım ol diycek ve olcak diye kendimi teselli ettim