Elifgoktug1 Baby_anne09 ben ikinci ogluma hamileyim kışın bile terliyorum🙄 öbürü de buda mart bebesi bütün kışı terleyerek gecirdim geçiriyorum da şu soğuklarda bile mont giymiyorum giyemiyorum🤷♀️
Esma46800 Baby_anne09 ilk defa böyle bir şey duydum kızımda oldu oğlumda hiç böyle birşey yaşamadım şuan oğlum olacak 19 haftalık hamileyim yine aynı☺️
Ponyo Ben normalden fazla üşüyorum. Erkek bebişe hamileyim onla alakalı mı bilmiyorum ama özellikle ilk üç ay hayatımda hiç üşümediğim kadar üşüyüp dondum😅 23. Haftam şimdilerde bi tık daha normalim ama asla sıcak basmıyor beni 🤣
Caglaemre Baby_anne09 benım oğlum olucak ben yanıyorum gecelerı kalkıp balkona cıkıyorum hatta o derece terlıyorm😅
OsmanEge_12 33 haftalığız erkek benim de ilk günden beri ellerim ve ayaklarım üşüyor ayağımda 2 çorap ve patik var halka buz dolabından çıkmış gibi
Yseliminannesi Baby_anne09 bende ilk oğlumda çok üşürdüm iki kat havlu çorap giyerdim yinede buz gibi olurdu ayaklarım bu oğlumda da üşüyorum ama normal dercede çok fazla değil