Baby_anne09 Kızlar çevremdekiler erkek çocuğuna hamile olanlar daha çok üşür , kız çocuğuna hamileler ise terler diyorlar . Cinsiyeti belli olan anneler deneyimlerini paylaşabilir mi ?
gurbetcianne97 Baby_anne09 valla bence alakası yok tatlı bir tesadüf. Ben hamileliğimin başından beri bi yanıyorum bi donuyorum 😂
Busraaaaaa__ Baby_anne09 ben normaldede çok üşürüm bebeğim erkek yine arada üşüyorum ama acayip bi terleme oluyor benim ya neden anlamadım bence cinsiyetle alakalı değil ekşi yersen kız derler hala deli gibi ekşi yiyorum tatlıyı hamile oldugumdan beri ağzıma sürmedim ama bebiş erkek 😅🤦♀️
Zeyyyn Baby_anne09 ben çok üşüdüm hamilelikte de hiç ayağım ısınmadı kızım oldu üşümem trıod le alakalıymış yani
Dmllale Cinsiyetle ilgisi varmı bilmiyorum ama oğlum olacak ilk günden beri asla ısınmayan ayaklarım var eltimin kızı olacak yanıyor resmen 🤷♀️😅
Baby_anne09 Melisakrtl Ben de üşüyorum sürekli sıcak su torbası koyuyorum hatta . 11+1 haftalık gebeyim . İlk çocuğum olacak . Cinsiyetinin hiçbir önemi yok ama merak ediyorum ☺️
Fkug Busraaaaaa__ aynı durum ikizlerim olacak erkek dedi doktor bir lokma tatlı girmezmi agzıma hayatta yiyemiyorum en sevdiklerimi bile tani bu arada hiç aram olmayan limonu kemiriyorum resmen 😅😅
Melisakrtl Baby_anne09 sagdan mi yumurtladin soldan mi :)) sicak su torbasi koymani onermem ben sahsen sicaklik kani yumusatiyomus hatta dus alirken bile sicak suyla degil ilik suyla alcakmissin bana oyle soylendi 🤰
Baby_anne09 Melisakrtl sıcak su torbasını sadece ayaklarıma koyuyorum üşütmeyeyim diye aslında ama sorun yaşarsam bırakırım hemen . Sağ mı soldan mı yumurtladığımı nasıl anlayabilirim ? 🙈 çok tecrübesizim maalesef 😂Ultrason görüntüsüyle mi ?
Melisakrtl Baby_anne09 psikolojiden kaynakli benimki hamile kalamiyorum diye doktora gitmistim ama sadece 2 aylik evliydim 😂 biraz aceleci davrandim doktor yumurtaliklarima bakti bi sorun yok dedi 2 ay sonra ben hamile kaldim doktora gittim tekrar vajinal ultrasondan bakti saga kaydirdi torba orda gorundu sagdan yumurtlamisim demekki kendi kendime dedim kesin erkek olacak sag olunca erkek oluyomus o zaman 6 haftalik hamileydim :) pazartzsi cinsiyeti ogrendim oglusum olacak :) 13 haftaligim o yuzden sordum eger sag ise erkek olma ihtimali yuksek 😃😃
Baby_anne09 Melisakrtl burada ben de 7 haftalıktım . Karından bakıldı . Ne tarafta diyebileriz ? 😅 https://resimyukle.io/r/qUcorbmA3K
Melisakrtl Baby_anne09 Benim karnimdan 12 haftalikken baktilar diger kontrollerimde hep vajinal ultrason yaptilar yani bilemicem😂 benimde ilk gebeligim
Ceress Baby_anne09 bence ilgisi yok normalde üşüyen biriyim fakat sürekli ateş basıyor yıllardır ısınmayan elim ayağım şimdi sıcacıkk 😅 21 haftalığız 🤗
esredn Baby_anne09 demiri düşmüştür bunu kim uydurduysa. 😂 Ben normal de donarım hiç ısınmam. Ateş atıyorum terliyorum
tugbaacng Baby_anne09 hayır ya bu hormonal bir şey. Bir kere adet görmüyoruz yanmamız cok normal. Benim oglum olucak hava soguk da olsa çorapsız ve tisörtle geziyorum evde, dısarıda da ince giyiniyorum.
Papatyam63 Baby_anne09 benim ikinci gebelik öylece beni çok sıcak bendeki sıcaklık ateşten yok 😂 hasta oldum hala sıcak