Gokce_06 Guzucuk25 benim kızımda bir buçuk yaşında ve ben 22 haftalık hamileyim kızım bana çok düşkün benden başka kimse ona yemek yediremiyo ve doğuma gittiğimde napıcak diye çok düşünüyorum 😢
Guzucuk25 Gokce_06 ALLAH yardımcımız olsun gerçekten çok zor çok iyi anlıyorum bende 25.haftami doldurdum sayılır eşim caliscak ramazan ay düşünmek bile istemiyorumkizim kimsede uyumaz yemez
Semanurozgan Sindamek arkada birakicagim bir evladım yok ama nedense bende ameliyatta hep ölücekmisim gibi korkuyorum isteksiz şekilde ağlıyorum eşime diyorum ben ölürsem kızıma iyi bak diye bende ve bebeğimin beyninde kist var dualariniza talibim 🤲
aysnrsvs Sindamek yaşı kaç olursa olsun evladı arkada bırakacak olma düşüncesi çok zorluyor beni devlette doğum yapicam çıkıncaya kadar goremicem kuzumu bensiz bir gün geçirmedi hiç benimki de doğuma 6 yaşına gelicek neredeyse ama annelik işte😭😭
Sindamek Rabbim yavrularımızı koynumuzda büyütmeyi nasip etsin sağ salim kavuşalım hem Bebişlere hem dışarda bekleyen evlatlarımıza.