Zeynepnurr Su ve nişan gelipte sancısı olmayan var mı kızlar ? Öğlen 12 de suyum nişanım geldi sancım yok hala evdeyim
Zeyyyn Zeynepnurr nişan gelince beklenir ama su gelince 24 saat içinde doğum yapmanız lazım bebek enfeksiyon kapma riski oluyor
minikhumacik Zeynepnurr ilk doğumumda suyum geldi ama sancım ve açılmam olmadı.. tahmini doğum tarihini doldurma bir gün vardı.. hastaneye gittğimizde 24 ila 48 saate uzayabilir doğum denildi ama bebeğim yoğun mekonyumlu geldiği için zorunlu sezaryen oldum..
Nisan4523 Zeynepnurr Nişan önemli değil deee suyunuz geldiyse evde beklemeyin. Hastaneye gitmeniz gerekir
Zeyyyn Zeynepnurr suyunuz geldiğini söyledinizmi peki az mı geldi yoksa bayamı geldi suyun gelince doktor bana bekleme gel demişti çoğu herkse de öyle dıyorlar
Zeyyyn Zeynepnurr aşağıda yazmışınız kontrol etmiş doktor yeterli demekki bir sıkıntı olmaz canım sağlıkla kolaylıkla doğum yapın inşallah 🌸
Nisan4523 Zeynepnurr Zaten orası çok ilginç bi durum. Suyunuz tamamen gelmemiş olabilir mi? Kontrol etti değil mi doktor?
Zeynepnurr Nisan4523 evet kontrol etti alttan muayene etti üsttende etti bebeğin suyu iyi dedi zaten aşırı bi su gelmemişti
Nisan4523 Zeynepnurr O zaman sorun yoktur. Yani su yeteri kadar boşalmadığı için bebeğe risk oluşturmaz. İnşallah sorunsuzca atlatırsınız bu süreci deee sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi
Embu Zeynepnurr bana doktorum nişanın gelince de gel kontrolün yapılır dedi demek ki sizde risk görmedi canım doktor zaten suyun tamamen boşaldıktan sonra 2 gün bekletebiliyolar nst kontrollü bebegin kalp atışında sorun olmadıkça
Yabangulu1326 Zeynepnurr iki dogum yaptim ne nişanim gelmisti ne suyum 😂sadece sancı geliyordu suyumu da hastanede patlatiyorlardi ama ne yalan söyleyeyim suyum gelsin o duyguyu da yaşamak isterdim 🤗😂