Ahsenveannesi Cicianne size bir sözle cevap veriyorum İNSANDA YOKSA EDEP NEYLESIN MEDRESE MEKTEP! Gerisini biliyorsunuzdur herhalde.Simdi edepsizligini ve ithamlarini al ve git.
Bvyagz Ahsenveannesi canım benim 10. Hafta olmasına rağmen bende hissettigim ilk şey kesesi yumruk kadar oluyor sıcaklığı seviyor herhalde avucumun içine toplanıyor belli oluyor doktoruma sordum bazı gebelerde hissedilmesi normal demişti ☺️
Ahsenveannesi Bvyagz canım burda Cicianne var bak o sana 7 kat deriden hissetmenin mumkun olmadigini anlatsin 😂😂lise de biyoloji derslerini kacirmis sanırım birde baskalarini cahillikle itham ediyor
Linasmommy Ahsenveannesi ama lütfen yani onlar bebeğini hissedemiyorsa biz de hissedemeyiz çok ayıp ediyoruz 😂😂
tugceee10 tugceee10 o zaman diyecek bir şey yok olağanüstüsün ve hissediyorsun demekten başka, korkulcak bir şey olsa zaten doktorun ultrasonda görürdü, sıkıntı yapma çok :)
SlaaDaldr45 Ahsenveannesi evet benim de 15 haftalık dediklerini özellikle gece ben de hissediyorum ve doktor da dedi normal hissedersin artık diye arkadaşlar ısrarla yanlış anlamaya devam ediyo
Ikraveannesi Ahsenveannesi Sezeryanda 7 kat kesiliyor Ben normal dogum yaptim ama Arkadaslarim sezeryan cahillik neresinde ??
Ikraveannesi Ve Kasikta Bebegin Kalp atislari oluyor Bilmiyosaniz bilmiyorum deyin Doktora sordm diyenler Kasikta bebegin kalp atislari oldugunu soylemedimi doktor yok oyle bisey diye salıyorsunuz? !
EsmaAsena Ahsenveannesi Canım bende 13. Haftada hissettim bu minik hareketleri. Çevremden çokça tepki aldım daha erken gazdır o vs. Şuan 20+5 deyim aynı hareketler daha sert ve düzenli devam etti o günden beri. o zaman kontrole gittiğimde doktorumuz çok narin hareketler ediyor hissetmen zor demişti. Burda gaz hareketi vs olabilir diyen arkadaşlarım haklı olabilirler ama her gebe bir olmaz ve karşınızda ilk gebeliğin yaşayan bir anne adayı var bi şeyleri bilmemesi normal. Bence gaz veya bebek hissettiğin o şey harika bişey ve ne hissediyorsan öyle hissetmeye devam et. Ahsenveannesi