Yabangulu1326 Aysel999 bel ağrısina dikkat et canım bide elinden geldikce ayaklarini havada tut belinin altina yastık koy benim ilk hamileligimde ogrendikten 2 gün sonra düşük olmuştu doktor da bana ayaklarımi sürekli Havada tutmami belimin altina yastık koyup fazla ayakta kalmami söylemişti ama ev üstünde oturuyordum ister istemez hepsini yapamıyordum maalesef 😞Sen dikkat et ama olurmu hatta yarin bi hastaneye git gidebiliyorsan😌✨
Yabangulu1326 Aysel999 inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz haber ver bizede inşallah vardir hayirlisiyla kucağına alırsın 🤗💐
babymoomss Yabangulu1326 yaptım idrar testi ama yok hamilelik neden böyle oluyor bilmiyorum normalde adetlerim sürekli düzenliydi 🥺
Yabangulu1326 babymoomss kan testi de yapsaydin keske canim onda emin olurdun en azından kaset testlerde her zaman çıkmıyor
Nurcnr28 minigiminannesi03 sen bekle 1 2 gün daha pozitife dönebilir canım ilacın etkisi geçmiş kaçıncı gündü
Yabangulu1326 Baya olmus canım gec döllenme olmus olabilir sen yinede bi kan testi ver bilemeyiz bazen hic ummadığımiz anda oluveriyor 🤗
Sumeyye12012 Yabangulu1326 yok canım vermedim hep kaset test yaptım erken gebelik testi yaptım negatif çıkınca gidip tekrar kan verip üzülmek istemedim
Sumeyye12012 Yabangulu1326 15 gün falan önce adet tarihim gelmeden önce kan testi vermiştim ama çıkmamıştı şimdi de 6 gün adet gecikmesi oldu tekrar çıkmayacak diye test vermiyorum
Sumeyye12012 Aysel999 karınm ağrıyor, afedersin ama çok gazım oluyor,mide yanmam ,akıntım falan var ama belki de gebeliği istediğim için bunları hissediyorumdr bilmiyorum
Nurcnr28 minigiminannesi03 tamam cnm dönüyor bazılarının ilaç etkisi geçti suan bol dua inşallah sonuç değişir
Nurcnr28 minigiminannesi03 birinin böyle oldu oldu sonra positif e dondu bekle canım biraz daha en azından iğnenin sende olan etkisini öğrenmiş oldun inşallah positife döner
minigiminannesi03 Yabangulu1326 sadece kontrol vakti kan verme vakti gidiyorum diğer türlü gitmiyorum
minigiminannesi03 Nurcnr28 suan adetimin gecikmesini ve perşembe günü beklemek olacak tek çare o gözüküyor suan kan sonucu en doğrusu