tubaag Mervyss yani bebek için ilişkiye girmek o kadar rutine bağlıyor ki. Çok iyi anlıyorum. Ben kürtajdan sonra uzun süre ilişki istememiştim tiksiniyor insan.
Mervyss tubaag dediğiniz gibi aslında 7 aylık evliyim çocuk için bir yanım erken diyor ama yaşımda oldu 28…
tubaag Mervyss inanın hem çalışıyorum hem kpss hazırlanıyorum 24 yaşındayım. Çok istiyorum bebek ama bu zamanda bakamamaktan kötü şeyler yaşamaktan korkuyorum. Birbirinizi iyice tanıdığınızı düşünüyorsanız eşinize güveniyorsanız bebek çok güzel bir şey.
Mervyss MaşaAllah size…tebrik ediyorum sizi inanın Ben de düşündükçe kafamda kuruyorum böyle bir dünyaya çocuk getirme fikri:( ama yapacağımız bir şey yok Allaha emanet bütün kuzucuklar … Her şeyin hayırlısını versin rabbim
Mylove Bfduam bilmiyorum valla 20 sinde benek şeklinDe kanama tarzı bisiy oldu 21 inde kahve leke bugün sadece lavaboya gittikçe minik minik kanama ped bile kirletmedim düşük mü kimyasal mı regly mi anlamadım valla ben pco olduğum için günüm yok 3-5-15-20-25 herzaman olabiliyorum ne yazik ki bat mat yok bende 😓😓😓😓
Bfduam Mylove bilmeyince günü haklısın canım belirsizlik. Kimyasal olsa daha yoğun ve puhtılı olur, öyle gibi durmuyor. Olmadı 2,3 gün sonra tekrar test yaparsın
Bfduam Mylove bilmeyince günü haklısın canım belirsizlik. Kimyasal olsa daha yoğun ve puhtılı olur, öyle gibi durmuyor. Olmadı 2,3 gün sonra tekrar test yaparsın
Bfduam minigiminannesi03 28 inde canım, şu an negatif. Üzülme inş seninde güzel haberlerini alacağız Allah’ın izniyle 🤲 Burda ne umutsuzlar, 5 yıl/ 10 yıl bekleyenlerin müjdeli haberlerini okuyoruz, vaktini bekliyor bu nazlılar🤲😇
Zeynep-altntas57 Yabangulu1326 canim Allah gönlüne göre versin öncelikle ama bence bir beklenti içine sokma kendini stres olunca ters tepiyor diyorlar benim adetim 5 gün gecikti ama hamilelik testim tek çizgi çıktı o yüzden bende saymicam artık akışına birakicam herseyi Allah nasıp eder hepimize insallah 😔
Yabangulu1326 Zeynep-altntas57 evet canım haklısın rabbim ne zaman nasip ederse olur inşallah hayırlısı olsunda
Nurcnr28 minigiminannesi03 sen bekle 1 2 gün daha pozitife dönebilir canım ilacın etkisi geçmiş kaçıncı gündü