Snglseyma Yabangulu1326 inş bi skntı yoktur çk krokym iki kşide aryo bana dyr tüyamda gördk hanileydn blmym hastalk olmasn kaç ay snra benek olsn yeterki pco hastlğı konmasn bri ddi osun ama yumurtlma zamanımda ddi kessn blgi içn adetn üçncü günü gel ddi
Yabangulu1326 Snglseyma lütfen disariya kulak asma canim boyle seyler insani strese koymakdan baska birseye yaramıyor dua et hayirlisiyla rabbim bir evlat verir inşallah sıkıntı yapma lütfen çünkü en büyük dusmanimiz dert tasa inşallah en yakin Zaman da rabbim isteyen hepimizin kucagina verir 😌🤲
Busragurkan2712 Yabangulu1326 benimde adet tarihim 27 Ocak , insallah gönlümüze göre olsun canım benim 💐💖 hic kan testi falan verdin mi
Yabangulu1326 Busragurkan2712 İnşallah canım hayır vermedim geçen ay vermistim bikac gün önceden yoktu bu ayda adetimi bekleyecegim gecen ay kadar kafaya takmamaya çalışıyorum canim 😌
Gizmo55 Ben bekliyorum valla canım yarın regl olmam lazım 🚨belirtilerde almış başını gitmiş 🙄test desen negatif 👎🏼iyice karıştım regl gecikmesi olursa test tekrarlayıp kan vericem 🤔
Busragurkan2712 Gizmo55 bende öyle vallahi kan da pazartesi 2.30 çıktı bugün 0.100 çıktı. Carsamba adet gözüküyor bekleyip öyle bir daha test vereceğim
Yabangulu1326 Gizmo55 yaaa ne testi yaptin kanda mi negatif cikti inşallah hamilesindir evdeki testlerde yanilma payi oluyor çünkü 😌🍁
Yabangulu1326 Busragurkan2712 yaaa neden oyle cikti acaba yukselmesi lazim degilmiydi canım inşallah hamilesindir😌🤲
Yabangulu1326 Mimimomo Rica ederim canım insan biseyi planlayinca ve olmadigi zaman çok stres yapıyor aslinda akisina biraksak hersey guzel olacak ama insanogluyuz iste kafaya biseyi takmadan yapamıyoruz özellikle ben en ufak seyi kafaya takarım pireyi deve yaparim mesela 😂😂
Mimimomo Yabangulu1326 aynen ben de öyleyim 😅 bir de her şeyi aşırı planlama ve kontrol etmeye çalışma huyu olunca bu süreç daha da çekilmez hale geliyor 😀
Yabangulu1326 Mimimomo aynen öyle canım baska seylerle ilgilen kafani dagitmaya calis aklina getirme cok inşallah olur 😌
Gizmo55 Yabangulu1326 Evde yaptım ilk önce hafif silil gördüm sonra erken gebelik testi yaptım negatifti canım regl bekliyorum gecikirsem tekrarlıcam ve kan vericem artık 🙄
Mimimomo se2206 rengi ve kıvamı koyu bir akıntı oluyor diyorlar ama herkeste olmayabiliyormuş sanırım. Çok kişi içimi rahatlattı bende de yoktu böyle bir belirti diyerek.
Esra255 Yabangulu1326 Ben de bekliyorum bat 26😊 Hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı haberler alalım inşallah 🐣