Seliinnn Sezeryan istiyorum kaçıncı hafta da olabilirim Doktor 39 hafta bitince vericek Geç değil mi kızlar
Elfvli Seliinnn benegin gelişiminde sıkıntı yada herhangi bir sorun yoksa 39 dan önce almıyorlar. Bebek anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi diye.
Nihanus Seliinnn ilkini 39de almıştı doktor ikinciye beklemez benim sanıyorum 38 de genelde doğum oluyor isteğe bağlı değildi benim zorunluydu bu arada ama sıkıntı yaşamadım doğumun şeklinin bir önemi yok sağlık önemli olan
SayeMom 37.haftanın icinde veren var mı acaba? Yada biz desek 37+4 te alın diye oluyor mu dediğimizi yapar mı doktor ?
Nisan4523 SayeMom Neden daha erken istiyorsunuz? Aslında kilo açısından ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi
Minekorkmaz SayeMom neden öyle istiyorsunuz merak ettim. Bebek sezeryanda olsa içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi diye biliyorum cunku
Cinarinannesiiiii SayeMom ben doktoruma 37 haftalıkken aldırmak istiyorum dedim ayarlarız dedi tabi aksilikler çıktı 38+3 de aldırdım
Zehra09 Özelde olablr sanki 37 içinde de.cunku benim doktor da 37 ye bir girelim de ondan sonrası mühim değil şeklinde konuşuyor 😊
SayeMom Nisan4523 cok merak ediyorum kızışımı ve yanımda olsun istiyorum artık gerçi benim doktorum imkanı yok almaz kilosu biraz narin zaten sezeryan olsamda suyum bitmediği sürece bekletir🤷🏼♀️
SayeMom Minekorkmaz cok merak ediyorum kızışımı ve yanımda olsun istiyorum artık gerçi benim doktorum imkanı yok almaz kilosu biraz narin zaten sezeryan olsamda suyum bitmediği sürece bekletir🤷🏼♀️
Poyrazin_annesi Sezeryan olmak ıstedıgınızı soyleyın. Bıde bebegın kılosu iyiyse yapılıysa erken bıle alıyolar arkadasıö 36 haftada dogum yaptı bebegı iriydi 4150 gram dogurdu