deletedmom87894 Kızlar bebişim mayıs doğumlu olcak eşim polarlı bi tulum almış 3-6 ay yaza gelicek gibi 6 aya kadar olursa Kasıma denk geliyor giyebilirmi ki değiştirsemmi
Diloss_14 deletedmom87894 6-9 aylık alırsan daha garanti olur bence ben de hazirana denk geliyorum 0-3 aylık yazlık şeyler kışlıkları 3-6 6-9 almayı düşünüyorum
Sinemmmmm58 deletedmom87894 o biraz bebegin kilosuna ve boyuna bagli canim degiskenlik gosterebilir ❤
Zuzuuss deletedmom87894 Canım kızım zayıf daha 2 ayı biraz geçti 3-6 küçük gelmeye başladı civilin malları ufak e bebeğin az daha büyük kalıpları
Cicibebe1 Bence degiştirip 6-9 ay alın bir kış giyer hiç olmazsa, 3-6 ay zor bebek kilo alıp iri olursa 1 ay bile giyemez
Zeynepz deletedmom87894 bebeğinizin kilosuna göre değişebilir 3-6 aylık kıyafetleri 2 buçuk aylığa kadar giyebildi şuan 4 aylık ve 9-12 aylık anca oluyo tabi her markanın kalıpları da bir değil
nazlisucan deletedmom87894 bebekler genelde çok minyon olmadıkları sürece hep önden kıyafetler giyiyor. Yani 6 aylıkken 6 aylık kıyafeti olmuyor zaten pamuklu oldukları içinde çekiyor kıyafetler. Ben defacto ve kotondan aldım hep yinede küçük gibi.