Nurakaln Bebek doğum kanalına girmiş baş aşagıda ama sancı su nisan hiçbir belirti yok sadece hafif hafif kramplar gelip gidiyor 39+0 ne yapmam gerekiyor sancımın gelmesi için bu durumu yaşayıp doğum hikayesi olan bakabilir mi
Ezgi333 Nurakaln beklemedeyim benimde ayni sekilde haftam 37 ama kanala girmis dedi dr merak ediyorum dogum yaklasti demek mi oluyor acaba
Melek_29A Nurakaln ya vajina üzerinde kafa hareketi tarzi asiri sanci mi desem agri var yürüyorum biraz biraz yatiyorum ara ara vuruyor sizce dogum sancısı mu bunlar ya ilk gebeliğim anlamiyorum
Suna01 Nurakaln Bebeğiniz ne zaman indi kanala ben 35+3 teyim doktor Çok hareket et dedi korktum biraz inmezse diye sizin kaç hafta sonra indi
Nurakaln Daha vardır canım sana da ozaman 41 haftasına kadar sorun yoksa bekleniliyor maalesef en son suni sancı verilerek ilerletiyorlar gerek kalmaz inşallah bir avazda alırız kucağımıza🙏🏻
Melek_29A Bende 39+4 oldum 32den beri kanalda 1 cm aciklik var agrilarim siddetli bu gece ama su Nişan vs gelmedii doktor 40 hafta da gel kontrol edelim hemen yatitmam dedii