Kupa7K Yarin sabah 7de yatis verdi doktorum 39+5teyim 3cm acilmayla yatis yapiyorum ilk suni sanci ile normal dogumu deneyecegiz olmazsa sezeryana alacakmis. Cok korkuyorum ilk gebeligim ne olur dua edin saglikla ogluma kavusayim🙏🙏🙏
Yabangulu1326 Kupa7K Rabbim yardimcin olsun canım hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallah normal dogum yapmak istiyorsan bol bol sıcak suyun icinde otur duş al acilmayi kolaylaştırıyor egzersiz yap çömel dualarım seninle inşallah bebegin yarına kucaginda olucak dünyanın en güzel duygusu 🤲😌🧡
53rye Sarisinbiiiranneeee bende 39+6 yım bi kaç güne muhtemel benim de yatışım olacak kolay bi doğum olur inş suni sancı dayanılmaz mı nasıl ilerliyor acaba 😊
Yabangulu1326 Sarisinbiiiranneeee yaaa sizinde Allah yardimcinz olsun bir avazda dogurursunuz sağlıklı bir şekilde inşallah 🤲😌🧡
Sarisinbiiiranneeee Kupa7K acılma aynı hala 1 cm, rahmi yumuşatsın diye alttan ilac yerleştirdiler insallah etki eder sunide acılma olur
53rye Kupa7K inş kolay az ağrılı bi doğum nasip olur hayırlı haberlerinizi bekliyorum 😊sağlıkla gelsin bebiş
HavvaAtasoy Sarisinbiiiranneeee inşallah bir avazda doğum yaparsın rabbim yardımcın olsun sağ salim kavuş bebişe🤲🏻