Leyla4336 Kızlar eşim bugun hep hapşırdı korkmadım değil ama ne yapabilirim ki sizce bu salgın da hapşırmak burun akıntısı var mı 3.toz aşısını da oldu belki gariptir diyorum ama. Bilemedim ki
mmihri Leyla4336 benimde eşim dün boğazım gergin gibi dedi. Sırf bu yüzden dikkat ettik maske taktık ve beraber yatmadık. Sabaha ağrıları arttı ve test verdi pozitif 😔 Bende hiç bi belirti yok bence şüphelendiğiniz an mesafenize dikkat edin. Zaten bir iki güne kendini belli eder. İnşallah değildir 😞
211212g Leyla4336 evet cnm hapşırma var burun akıntısı boğaz ağrısı ve halsizlikle geçirdim yeni atlattım omicron belirtileri bu şekilde hafif geçiyor 3 aşısı olup şuan covit olan arkadaşım var cok geçmiş olsun sizde dikkat edin
Gguner Leyla4336 ben 14 haftalıkken ağır grip oldum test verdim negatif çıktı. Bikaç gün sonra eşime geçti o da hastalandı test verdi pozitif çıktı. Ben tekrar teste gittim negatif geldi 😃 ama eşimden daha ağır griptim yani kesin pozitiftim ama test gününü tutturamadık. Atlattık çok şükür şimdi 17 haftaya giricez inşallah. Sizde belirti yoksa uzak durun bol sıvı alıp meyve yiyin. Çok hareketsiz kalmamaya çalışın
Deletedmom154 Leyla4336 aşıdan kaynaklı hasta olmuştur belki. bende oyle olmuştum çünkü. hapşırma,burun akıntısı,öksürük gibi belirtilerim vardı hamile oldugum ilac vermiyorlar ama eşinize ilac verirler belki saglik ocagina gidebilir
Deletedmom154 Leyla4336 cnm ben 4 aylıkken aşı oldum 3 gün kol ağrımvardi sonrasinda 5ci günde mi ne belirtiler başladı atesim cikinca acile gittim aşı yan etki yapmıştır dediler
Deletedmom154 Leyla4336 aşıyi yakin zamanda olduğunu belirtmedi mi test alan kisilere o sebebiyetten dolayı yalanci covid diye yapmıyorlar test
Leyla4336 Deletedmom154 o nasıl oluyor ya vallah bişey anlamadım tek bildiğim Rabbım yardım etsin ne olur dua edin bana