ayvazece07 Kızlar Bebeğim sürekli hareket etsin istiyorum 18 haftalık hamileyim birkaç haftadir hissediyorum bu sefer sürekli hareket etsin diyorum nasıl hareketlendirebilirim yiyip içmek mi lazım hareket mi etmem lazım gıdıklamam mi lazım akıl verin 😂
kahvesever__ ayvazece07 ne zaman isterse o zaman harem ediyor genelde ne yaparsan yap. Olmaz 🙅🏼♀️ daha küçük müş bebeğiniz her zaman kıpırdamaz zaten
Aylinulu ayvazece07 hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur daha çok minik sabret ilerde rahat vermeyecek zaten 😁
AyazAdamom ayvazece07 zaten şuam alanı geniş sürekli hareket halinde ama sen az hissediyorsun doktora gittiğinde ultrasonda sürekli sıçrar hareketlerini elini kokunu kıpır kıpır yaptığını farkedeceksin. Büyüdükçe alanı daraldığından daha çok hissedersin o zamanda az harrket ediyor işte 😇 şöyle bir karnımı yağladığımda benimki başlıyor kıpırdamaya ya da müzik açtığımda ya da secde pozisyonundayken falan 30. Haftalara gel ne demek istediğimi anlayacaksın 🥰
Bendiyebiri ayvazece07 bende o aylarda hissetmeye başlamıştım acayip bir duygu hele şimdi halaya durdu benim kız 30 haftalık oldu 🤰🏻 Ama ilk zamanlar çok hareket edemiyor canım malesef ne yaparsan yap hareketleri çok keskin değil ya çoğunu hissetmezsin bile. Ama sola yatarsan belki daha çok hareket eder. 20 21 de dışardan hareketlerini izliyordum ben hatta. Ama işte çok hareketli değildi o zamanlar 🤍