Elfgrcn Gün yaklaştıkça heyecan artıyo her an gelir diye gözüme uyku girmiyo kızlar🥲 sizde durumlar ne nasılsınız ağrınız sancınız var mı
NuranAhmet Elfgrcn daha 35 günüm var senin zamanlarına ne zaman gelecem diye her gün hesap yapıyorum 😂🙈
Simayy077 Benim de son 10 günüm bel agrisi sırt agrisi var vajinada batma ağrı gibi oluyor bacaklarım arada bi cansız gibi oluyor ama düzenli Bir sey değil hergun doğuracakmışım gibi hissediyorum ama düzenli bi ağrı yok yarın kontorum var bakalim hayırlısı
Elfgrcn Simayy077 vajinada batma bendede oluyo özellikle gece bu saatlerde yatınca yada yürüyüş yapınca. Ama onun dışında bişeyim yok iyi mi kötü mü bilemedim 🤦🏻♀️
Elfgrcn NuranAhmet emin ol 50 den 20 ye kadar çok hızlı geçiyo son 20 gün kala heyecan basıyo gün geçmiyo. Günde 4-5 kere takvimi açıp şu gün gelse bu gün gelse diye hesap yapıyorum😂 ama bizim hanımefendinin keyfi yerinde herhalde pek niyeti yok gibi 🤦🏻♀️
NuranAhmet Elfgrcn evet benim de iki rakamlara düşünce hızlı geçmeye başladı. Ama şuan yavaşladı gibi ya