Elfvli AnneKbraaydn ultroson cihazlarında dikkat edin zaten muhtemel doğum tarihiniz yazıyor. Onu söylemiştir. Tabiki de o tarihe kadar erken olur geç olur mu onu süreç belirler. Benim dogumjm 12 subatta
Miniktosbaa AnneKbraaydn Allah’ın izniyle normal doğum olacağı için Haziran sonu Temmuz başı gibi dedi doktor yine de davetsiz misafir belli olmaz
Ftstkmk AnneKbraaydn Benim eğer normal doğum olsaydı tam doğum günümde 30 Mart olarak görünüyordu fakat sezeryan olacağı için muhtemelen 15 Mart gibi nasipse yavrumuzu kucağımıza alacağız
Renginveannesi_ AnneKbraaydn benimde temmuz görünüyor ❤️🤲🏻 Gün için biraz erken gibi, sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
ReyhanOzer0 meir22 evet ama insan meraktan çatlıyor ne diyeceğini bilmiyor oğlum mu kızım mı? İsim bile ayarlayamıyorsun eşime diyorum bu sefer gidince sence görür müyüz diyroum hayır diyor 🙄🥴🤦
Eda_65 AnneKbraaydn haziran sonu 17+5 haftalığız cinsiyet de erkek gibi gibi minnak göstermiyor kendini🤣🤣
MerveeD Dmllale nasıl gıdıyor hamilelik sanırım hemen hemen aynıyız bız 23+2 yız çok sukur hıc bır sıkıntımız yok duygusallık dısında 🤗