Ayselrn Haftadayım çok fena mide yanmam oluyor rennie şurup içiyorum ama o da sınırlı soğuk süt biraz rahatlatıyor farklı bişi yapan deneyen varmı ?://
Buket_dadas Ayselrn limonlu soda ben tüketin ce geciyordu yada yogurdu buzluga at dondur onu dondurma gibi ye biraz iyi gelir kuzum rabim yarve yardımcımız olsun insallah ya cok zor o mşde yanması
Bdvdhdk Ayselrn Merhaba canım 2 gün önce bende açtım bu postu bende aynı şeyden muzdaripim benim daha 8 haftalık ama aşırı derece midem yanıyor ve boğazım tutusuyor resmen sade soda ve sakız biraz rahatlattı ama geçici en sonunda gaviscon kullanmaya başladım arada yine oluyor ama çok şükür biraz rahatladım öneririm canim hamileler kullanabiliyor zaten
ayseyilmaz96 Ayselrn ah kuzum bende 9. Ayima girdim ilk aylardan beri mide yanması cekiyorum gaviscon kullanıyorum ama cok ise yaramıyor son aylarda aşırı yanıyor umarım.seninki geçer benimki hiç geçmiyor
nazlisucan Ayselrn benim son ayımda başladı aşırıı nefretlik bir şey. Bebek hemen doğsun istiyorum sırf şu reflüden dolayı. Zaten 37+4 haftalık olduk doğsa doğar.
kahvesever__ Ayselrn sakız çok iyi geliyor 2 gündür midem agrıyor sakız çiğniyorum agrısı gidiyor şaka gibi 😂🤣
Mahmutzahide Ayselrn 16.haftadayım kurtarıcım melakem soda ilaç fekan kullanmıyorum valla soda içiyorum anında kesiyo
Yldrmerve Sütü soğuk değil ılık için işe yarıyor soda da iyi geliyor ama bunların hepsi geçici malesef. Doktorunuza söyleyin ilaç versin bana verdi kurtuldum yanmalardan çok şükür
Altntp Benım eskıdende var hamıle olunca daha çok olmaya başladı soguk süt ıcıyorum yada o soda,bazen dıyorum soguk suda hortum tutulsada mıdeme bı rahatlasam
210696 Ayselrn bende kızımda çok fazla mide yanması çektim. Bu 2. hamileliğim panoceri keşfettiim resmen benim kurtarıcım oldu. Doktorunuza danışıp yazdırabilirsiniz
Ayselrn 210696 bana da yazdı doktor ama reçetesinde hamileler için çok denenmemiştir dediği için kullanmadım siz nasıl kullandınız
210696 Ayselrn reçeteye bakarsanız hiçbir ilacı kullanamazsınız zaten. Doktorum yazdıysa tabiki kullanacağım.
Happymomanne Ayselrn benimde senin gibiydi canım sürekli oluyodu doktorum bana rabiza yazdı sabah aç karnına kesinlikle artık yanmıyo tavsiye ederim