ILAYDAG Ben orada doğum yapmak istiyorum güzel anneler kontrole veya orada doğum yapmış olan varmı aramızda, nasıl şartlarda oluyor vs. Bilgi verebilirmisiniz?❤️
Seda09 ILAYDAG 25 ağustos 2020 de orda doğum yaptım canım.simdi ikinci gebeliğim yine orda yapacam insAllahh ben çok memnun kaldım tek sıkıntı refakatçi konusunda yaşadım o da koronadan dolayi ozamanlar çok fazlaydı
Gizemin-minnakI @ILAYDAG kontrole gittim kadın doğum servisinde yattım . Doğumum orda olmadı ama orda doğum yapanlar memnun . Sancı çekerken odalarda 2 kişi kalıyorsunuz . Ama doğum yaparsanız tek kişilik odalarda kalıyorsunuz . Odalar da özel hastaneden farksız. .Eş refakatçi olabiliyor . Odalar özel oda gibi güzel ve temiz . Doktorlar iyi . Kat hemşireleri ebesi çok iyiydi .
esraf07 @“Seda09”# peki erkek doktor muydu ya da asistanlar ? Çekincem bu benim açıkçası evet zaruri bir durum sonuçta ama kendimi o esnada çok da iyi hissetmeyecekmişim gibi
Seda09 esraf07 vallaha erkekte vardı doktor olarak bayan da.. Bende sizin gibi düşünüyordum inanın ama o esnada gözünüz hiç birseyi görmüyor size tavsiyem rahat olun ve bebeğinize kavuşacağınızı düşününn😊