SedanurUnveren İstanbul Esenlerde yaşayanlar, ayrıntılı ultrason yaptıracağım önerebileceğiniz hastane ya da doktor varmıı :)
Saaki SedanurUnveren Bağcılar eğitim araştırma hastanesi ☺️ özel yerler aşırı aşırı pahalı aynı şeye bakıyolar ama önemli olan randevu bulabilmek
Fatmsa SedanurUnveren Bayrampaşa kolon hastanesinde yaptırmıştım ben oradaki doktor perinatolog 570 gibi bir fiyatı vardı
Minnakinannesii SedanurUnveren avicenna hastanesi radyoloji ve perinatoloji doktoru 600 tl randevu almak gerekiyor , güney hastanesi radyoloji doktoru 350 tl randevusuz gidiliyor. 2020 kasim fiyatlari bunlardi şuan zam geldi mi bilmiyorum.
Melos12 SedanurUnveren ben bağcılarda oturuyorum ama Sultangazi medigolda yaptırdım bebeğin CD sini veriyor hatıra kalması için ve çok iyi ilgilendi doktor fiyatıda 600 TL di
GamzeNur17 sunset_momy Ayşe elçin Okan Türkkan iyi diyorlar ama ben de bakıyorum kadına randevu çıkmıyor sen şuan gidiyor musun bir doktora hastane de canim
sunset_momy GamzeNur17 Ay evet ya ben o kadın sayesinde hamile kaldım zaten sadece bir kere gittim hamile kalmak için arkadaş gibiydi resmen daha sonra randevu alamadım bi türlü. Gluten Gonca var bide hamile olduktan sonra kontrole ona randevu aldım gittim ama memnun kalmadım ilgili değildi. Ayşe Elçin özel doktoru gibi sevecen ve ilgili.
GamzeNur17 sunset_momy ben de Nuri Kaya ya gittim 2 sefer son gittiğimde memnun kalmadım bende kadına gideyim dedim ama hiç bir şekilde kadın doktor randevu alamıyorum
aden-kus Ben güney Hastanesi’nde yaptırmıştım 350 liraya çok ilgiliydi herşeyi tek tek anlatmıştı radyoloji uzmaniydi ama çok memnun kalmıştık tavsiye ederim…
GamzeNur17 aden-kus doktorun ismi neydi ? Birde randevusuz detaylı ultrason a girilebiliyor mu bir de kaçıncı haftada gittiniz CD fotoğraf veriyormu?