gokcemrkti Hamilelikte kaç kilo aldınız kızlar 🙈 ben 48 kilo ile hamile kaldım 66 kiloyum 38+4 pazartesi doğum 🙈
FusunF gokcemrkti 50 ile kaldım 37 haftalık olcam bu gece 62 kilom ama nereye aldım bilmiyorum göbeğim var bi tek 😊
Bsruznky gokcemrkti 56 kg ile hamile kaldım 27 haftadayiz 61 kg olmusum 5 kg almışım bebiste 1000gr olmuş ☺️
Betusscc Clementinee 🧿maşallaaah vallahi bunu nasıl başardın ☺️22+4 49la hamile kaldım,şu an 57 kiloyum. Hayatımda ilk defa bu kiloyu görüyorum çok sinir bozucu🥲
gokcemrkti FusunF benimde aynı ya hiç bir yerden almadım kimse inanmıyor 9 aylık hamile olduğuma ama 1.70 boyum ona bağlıyorum 😂
turefb gokcemrkti 24+3 üm henüz, 59 kiloyla hamile kaldım, şuan 65 kiloyum, 6 kilo almışım, daha ne kadar alacağım bakalım 😅🥲
hunilimom gokcemrkti ilk doğumda 25 kilo almıştım 😂😂 simdi bunda mide bulantısından çok yiyemiyorum insallah çok almam doktor 5 kilo alcaksin dedi zaten
Sedacyln gokcemrkti 36+5 iz 70 kg hamile kaldım şuan 83 kiloyım canım😂 rabbim sağlıkla kucağına almauı nasip etsn inşallah🙏
Meryembas71 36+3 haftalık hamileyim 7 kilo almşm 🥰🤣 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim🥰🤲
Minikminik41 gokcemrkti 25. Haftamdayim 73 ile hamile kaldım 71 e düşmüştüm şuan 74 kiloyum inşallah çok almam 😅🤷♀️
Taha100111 gokcemrkti bendede kilo aldı başını gidiyor günde 1 buçuk ekmek yiyorum durduramiyorum kendimi 😢