ksuna33 Kızlar hadi elimde bebek esyalsri koyacak Bebek bakım çantası var diyelim kendi eşyalarım için nasıl bir şey alsam her zaman kullanırım ? Sizler ne aldınız mümkünse örnek olsun foto atar mısınız
Aycan051415 ksuna33 ben 2 sırt çantası yapicam bi bebise bide kendime daha düzenli olacağını dusunuyorum
hunilimom ksuna33 en küçük valiz yetti hem kızımın hem kendi kıyafetlerimi küçük poşetlere koymuştum baya yer kalmıştı kullanışlı da olmustu
Serpilbb ksuna33 ben bir küçük valiz içine hem bebeğimin hem kendimin eşyalarını koymuştum yetti arttı bile 😄
Mucizemannesi21 Bugun hazirladim cantami 34 haftaligiz orta boy valize kendi esyalarimi koydum sirt cantamada bebegin esyalari koydum yetti
ksuna33 Teşekürler kızlar battaniye iki üç tane biri de kalın olunca sığmaz diye düşünüyorumda daha valiz almadım
Ozlem2206 ksuna33 bebek için bakım çantasını yapıcam kendim içinse normal sırt çantam var okul çantası tipi ona koyacağım valiz aşırı gereksiz ve büyük olur 1-2 gün için bence
Seross10 ksuna33 bebek bakım çantasını bebeğime hazırladım kendime de mommy bag yazan çantalar var ona hazırladım