Pptya Haticee11 ben tema vakfından verdim foto koymayı bilsem koyardım hemde bı hayra vesile olmuş olduk
Maviyisevenkadin https://www.kacuvumutdukkani.org/urun/hos-geldin-bebek-tas-magneti-aile-evi Biz bugün buradan sipariş verdik. Hem kanserli çocuklara yardım olsun hem de bebeğimiz daha doğmadan hayırlı bir işe vesile olsun istedik.
Sdnglhn Maviyisevenkadin Gerçek mi bu sayfa acaba,emin misiniz öyle olduğundan? Çok güzel bir şey gerçekten,başka sayfa yerine burdan verilebilir doğruysa.
Maviyisevenkadin Sdnglhn Evet tabi ki. Uzantısı org.tr olduğu için resmi bir site zaten. ☺️Mail yoluyla tüm satın alma işlemi bilgilerini gönderiyorlar. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. ☺️
Sdnglhn Maviyisevenkadin Bende kesinlikle yaptırıcam.Çok güzel bir şeye vesile oldunuz şuan.İnşallah yazdığınızı daha çok kişi görür ve yaptırır.🙏🏼🌺
2melkannesii Haticee11 sağlıcakla gelsin kuzucuk 🤲🏻 Jojotasarım seymaninhediyelikleri ve aselinelemeklerii ben bu sayfaları biliyorum canım
SekerAnne Haticee11 Canım kapı süsü ve bu magnetler var maalesef Ben normalde yaptırmayacaktım kapı süsü yaptırdım ve çok beğendim dedim bunu da yaptırayım pahalı maalesef Her parçayı boyayıp yerleştiriyor