Saelif Kizlar 26 haftalik hamileyim kollarim ve ayaklarim da kasinti var kasiyorm sivilce gibi oluyor 3 gundur bole oluyorm niye acaba napmam lazim vucudum kasiniyor resmen
AyMeh94 Saelif neden oktorunuzla konusmuyorsunuz??boyle konulari bekletmek olmaz.Yarin doktorunuza sorun.Allah yardimciniz olsun.ama hamilelik pyle bir donemki her sey insanin basina geliyor.
Dmteyll Saelif 31 haftalik hamileyim bende yaklasik 1 haftadir kaşıntıdan çekiyordum resmen geçmedi bugun tekrr doktora gittik kan idrar tahlilleri alindi ntsye baglandim ve doktorum yatis onerdi sakin ihmal etmeyin
AyMeh94 Saelif evet doktorunuzla konusun.Ama korkulucak birsey yok.hamilelikde oluyor deyisik deyisik agrilar kasilmalar.benim bi yerim agridinda gorumcem diyorki eh senin gunlerin yakinda oyle agrilar oluyorki anlatamam.o yuzden icini ferah tut.🥰
Saelif Gulsurmeli subatin 2 sinde saglik ocagina tatlil icin cagirdi ama bole devam ederse yarin doktora gttimde doktor ne derse onu yaptiricam
Saelif Dmteyll kollarim ayaklarim kasiniyor kasiyorul kimkirmizi ve sivilce gibi oluyor 26 haftalik hamile 3 gundur bole oldu 😔