Boesie Merhaba kizlar, dun kipir kipir hareket eden bebegim bugun gun boyu inanilmaz sakindi bir kac hareket disinda hic bisey hissetmedim. Acaba yeri mi daraldi neden boyle oldu endise etmeye basladim🤔
Burcusenkoc Boesie yorulmuşsun olabilirsın biz yorulunca onlar da etkileniyor benim öyle oluyor 28. Haftadayım 1-2 gün yoruldum çok az hissettim sonra 3.4. Gün düzeldi insan korkuyor tabi ki ama ara ara olsa hissediyorsanız korkmayın yer daraldıkça da haraketleri azalıyormuş
Onner Boesie you tubeden doktor videosunda dinlemistim. Bebek bi gün çok hareketliyse yorulup uyuyabiliyor sonraki gun sakin kalabiliyormuş. Hiç hsreket hissetmezsen sıkıntı ama pıt pıt da olsa hissediyorsun sanırım.
Boesie Clementinee Yaa nebiliyim tedirgin olmaya basladim gun boyu bikac pit disinda hic hareket etmedi ama dun inanilmaz hareketliydi anlam veremedim🤷🏻♀️
Boesie Deletedmom5545 Az daha bekleyim mi diyorsunuz doktora gitmek icin ilk hamileligim cok stres yapiyorum🤦🏻♀️
Deletedmom5545 Boesie benim de ilk Çok tedirgin oldum hemen çikolata yedim hareketlendi Tatlı Bi şeyler yiyin hala hissetmezseniz gidin içiniz rahatlasın 🥰 30 haftalık hamilelik hakkında videolar izlerken bu hafta hareketleri azala bilir diye diyordu
Boesie Deletedmom5545 Cikolata yedim ama hareket yok cok hafif toplanma oluyor sadece oda hareketten sayiliyor mu ki🤔
Fatmabytr Bende 24+1 im bebeğim genelde hareketli ama dün ve bugün biraz durgun çikolata yedim masaj yaptım seslendim kıpırdama yok tedirginim
Deletedmom5545 Boesie ya hiç bilmiyorum ama sayılır diye düşündüm Geçen kızın birisi yazmıştı bebek hareket etmeyince karnına flaş tutuyormuş bebekte ışıktan rahatsız olduğu için hareket etmeye başlıyormuş Bi dene istersen
Meliha__ Boesie benimki de öyle ya 00 00 dan sonra 30 haftalık olucaz bazen cok kıpır kıpır hareketli bazı günler daha sakin ama hareket ediyor bazen dürtüyorum harekt ediyor
Ozlem2206 Boesie benimde 28-29 da azalır gibi oldu 30.dan itibaren birden can yakmaya başladı hareketleri dışardan dalga dalga oluyor karnım açken falanda durmuyor artık düzene girdi bence sizinde hareketlenir 30dan itibaren düzenli hareket ettiğini söylüyolar çünkü