Zehra9616 Cangul gitmende fayda var cnm ne yuzunden oldugunu anlarsin en azindan ates riskli olabilir
Derininannesi_ Cangul ben tam bir haftadır hastayım canım domuz gribi artmış doktorum covid olabilir dedi test verdim şükür negatif ama ateşimi düşüremedik hastane de kaldım gitmende fayda var yüksek ateş bebeğe zararlı diyor doktorlar
Deletedmom5545 Cangul sütün gelmeye başladı mı Geçen eve bilgi verirken bazı kişilerin 29. Haftadan sonra sütü gelmeye başlaya bilir Ve ilk süt geldiği zaten süt ateşi deniliyor genelde 2 3 ateş olabilir, 3 günü geçerse doktora git dedi
Gizemin-minnakI @Cangul mutlaja gidin . Ateş bebeği etkiliyor ne yazık ki . Parol için düşsün ateşiniz .
Ezgikurtoglu Derininannesi_ Merhaba ben de bugün domuz gribi olduğumu öğrendim 32 haftalık hamileyim 2 gündür çok ateşim var düşüp 2 saat sonrw tekrar çıkıyor sizin ne kadar sürdü acaba
Derininannesi_ Ezgikurtoglu iki gün hastanede kaldım bugün eve cıktım bugün ateşim normal seyretti ama cok bitkinim başım ağrıyo burnum tıkalı boğaızm kapalı mahvoldum🥺
Ezgikurtoglu Derininannesi_ Çok geçmiş olsun sağ salim atlatalım inşallah 😔kaça çıktı ateşiniz acaba en çok
Derininannesi_ Ezgikurtoglu çok teşekkür ederim size de cok geçmiş olsun. 40 oldu yukarısını görmeden müdahele ettiler Allahtan
Ezgikurtoglu Derininannesi_ Size domuz gribi için test yapmadılar mı ateş olunca düşmeyince ondan şüpheleniyorlar ama
Derininannesi_ Ezgikurtoglu evet canım ama doktor domuz gribi ihtimali cok yüksek dedi halen ter döküyorum ateşim yüksek değil Allahtan
Ezgikurtoglu Derininannesi_ Ben de çok terliyorum bugün benimde ateşim çok yüzleşmedi çok şükür ama sanki sırt ve göğüs ağrım var iyice korkmaya başladım sizin de ağrınız olmuş muydu
Derininannesi_ Ezgikurtoglu evet evet baş ağrım cok kötüydü halen de hafif hafif var belden aşşağısı tutmadı nerdeyse ilk gün kemiklerim kırık gibi ağrıyodu halen de var antibiyotik iyi geldi bana biraz
Ezgikurtoglu Derininannesi_ Göğüs ve sırt olunca insan korkuyor inşallah biran önce geçer gider Rabbim şifa versin bebeklerimizi de korusun inşallah
Derininannesi_ Ezgikurtoglu çok dikkat et kendine terledikçe ılık duş al sırtına havlu mutlaka koy bol bol beslen suyu cok iç çok geçmiş olsun inş hemen atlatırız