Krkmztugce Gkcdila ayy çok az kalmış☺️Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım ınsallah💙normal doğum mu Peki
Eliffmeva Krkmztugce çok heyecanlıyım ama uyku düzenim sıfır yatağa dinlenim diye yatıyorum her yerim ağrıyor geri kalkıyorum salı günü çatı muayenem var doktorum durumuna göre bakıcaz dedi🤭🤭
Aylinulu Derya3333 benimde 2hafta geridrn geliyor benimde bozuk moral insallah haftasini yakalayabilir
Zeysezer elaweannesi hem korkudan hem bilmiyorum ben mi abartıyorum hareket edemez hale geldim artık ya ağrılar mafediyor
elaweannesi Zeysezer bende öyle merak etme ki normalmiş toplam 7 kğ ağırlık taşıyoruz bu hafta itibariyle
ZZeynepP1903 Bacaklarımı cekip zor yürüyorum vallahi kasıklarımda agrıda var. Bugün serklaj dikişimi aldırdım, ardından catı muayenesi yaptı doktorum eli agzımdan cıkıcak zannettım cok kastım kendimi pazartesi tekrar bakıcam dedi. 😩 12 itibari ile 37+6 olduk 🌸
Eliffmeva ZZeynepP1903 ayyy Bende bir kere oldum ve psikolojim bozulmuştu bir gün kendime gelemedim doktoruma söyledim alışman lazım daha doğuma kadar kaç kere bakılacak dedi bende sezeryan istiyorum şimdi onun korkusuna😔
ZZeynepP1903 elaweannesi ne zaman kontrolün canım ? Valla böyle seyler yasayınca bi an ınsan normal den vazgecesi gelıyo ama hayırlısı bakalım 😅
elaweannesi ZZeynepP1903 haftaya salı kontrol günüm ben istemiyorum zaten de eşimle doktorum çok normal meraklısı
ZZeynepP1903 Eliffmeva yaa hep mi bakacaklar yani 😩😩😩 deneme tahtası gibi töbe yarabbim delirecem az kaldı 😅
elaweannesi ZZeynepP1903 Ewet hem ondan hem de ağırlaştım artık zorlanıyorum ya Sezeryan olsa en geç 28 Ocak alırız dedi
gurbetcikizii Krkmztugce 37+5 ara ara kasılmalarım oluyor ve adet sancısı gibi sancı ama çoookkk hafif, mide yanmalari aşırı uyuma isteği vs hariç iyi çok şükür başkada bişey kalmamış gerçi saycağım 😂 siz nasılsınız ☺️
Krkmztugce gurbetcikizii aynı durumlar bende de vae mideme kadar çıkıyo çocuk ya nefesim daralıyor bazen valla bian önce çatı muayenesi olsam da artık doğuma karar verse doktor dıyorum☺️
Ikicocukluana Krkmztugce 37+3 bu akşam bir karın ağrısı var nedense halim yok pek bakalım artık haftaya cuma kısmetse doğum için konuştuk