Beriliko Benim gibi yumurtadan tiksinen ve hiç yemeyenler varmı anneler 13+3 üm ilk kızımda yumurtadan tiksindiğim için 5 yıldır yiyemiyorum ne yapabilirim 🤷🏼♀️
Semraali Beriliko ben normal hayattada ağzıma sürmüyorum hiç bi şekilde 25 haftalık hamileyim bugün sağlık ocağında söyledim yemediğimi o zaman süt ürünlerini çok tüket ve bakliyat çok tüket dediler
Busraaa0 Beriliko sebzeli omlet yapın derim ben normalde hamile kalmadan once hergün ıkı yumurta yerdim ilk üc ay tiksindim sonra yavas yavas kendımı alıstırdım suan 30.haftadayım yiyebiliyorum çok şükür
Muhammedamine Beriliko bakliyat yiyin kurufasülye nohut şimdi taze barbunya da var ben sık sık yiyorum
kckynssna Bende tiksinmedim ama normalde de sevmem yumurta gebeliğimde de neredeyse hiç yemedim. Sütte sevmem kokusuna gelemem. Hele et oldum olası asla ağzıma vurmam ette yemedim yiyemiyorum yani hiç. Onun için sürekli B12 eksikliğim var kansızlığım devam ediyor ilaç kullanıyorum. Süt yumurta yemedim. Ama tam bir peynir canavarıyım çok severim bol bol yoğurt yedim. Yani protein olarak yoğurt ve peynir yedim. 30+4 üm 😍
Lolipop Beriliko ah kuzum ben bir tiksindim yumurtaya anlatamam yesem hemen çıkarıyorum yada bütün gün çok kötü oluyorum 34 haftalık olacağım hala yiyemiyorum canım da hiç istemiyor Ama yemedigim halde bebeğinin gelişimi iyi