Bsruznky Clk56 bence normal canım benimde 27 haftalık bende altta hissediyorum yani farklı yerlere vuruyor
ressamistanne Clk56 canım makat duruşudur, ayakları aşağıdadır. Benim gün içinde kaç defa dönüyor. Kasıklarıma vuruyor dk da bir tuvalete gidiyorum normal
Sblbsr Clk56 bende 27. Haftadayım nerdeyse son bir aya yakın hep ara sıra aşşağıda hissediyorum öyle bir vuruyor ki o an sıkışıyorum
gulnurkrms Clk56 ben 20den beri hep aşağıda hissediyorum sanki cikicakmis gibi vuruyo hep vajinaya bence normal yeni gittim doktora bir sorin olmadığı soyledi
Clk56 Bsruznky tek değilmişim o zaman bende diyorum acaba çok aşağı indi başka nedeni mi var doktora gidecektim
Bsruznky Clk56 yoktur canım bı sıkıntı ins ben yanlarımda bile hissediyorum bazen aynı anda iki yere vurduğu bile oluyor. Kilosu ne kadar biliyor musun
Bsruznky Clk56 canım daha çok büyük olmadıkları için hareket alanlari fazla oluyor istedikleri gibi suyun içinde dönüyorlar değiştirir pozisyonunu 😀 bende dün gittim 1000 gram olmuş
ressamistanne Clk56 benim 2 hafta öyle durdu biliyo musun çıldırcaktım konuşa konuşa yukarı çıkarttım inan. Hem acıtıyor hem tuvalete gidiyorum damla damla çiş geliyor sıkıldıydım artık. Konuş bu böyle olmaz de 🤣
Clk56 ressamistanne hahaaha söylüyorum bide elimle gösteriyorum hafif vuruyorum buraya gel ne arıyorsun orda çıkışlara yakın durma diyom yok orda rahat herhalde beyefendi 🤣
ressamistanne Clk56 ben onu 24. Haftada gittiğinde sormuştum doktora normal duruşu öyledir dedi. Aman hareket etsin de vursun napalım ayaklarını kaldırarak yat biraz da bakalım bide çok su düzelir 😄 yaramazlar
Suzanne Ben kasıklarda hissettiğim zaman baş aşağı bebek bu yüzden hissediyorsun dedi doktorlar benim haftanın 2 günü mutlaka vajina üstünde oluyor