Burcuburcum Kızlar 10 gündür göğüs altlarim ile karnımın üst kısmının birleştiği yerler yanmış gibi sızlıyor. Sanki 1.dereceden yanık. Aglatiyo artık. Yaşayan var mı?
Gebehanim Burcuburcum o şey olmasın kacinci haftadasiniz bilmiyorum ama ben 25. Haftadayim bende de aynı aci oluyo çok oturduğumda kaburgalara baskı yapiyormus bebek o sırada yukarıda olduğu için onların batma acisi kalkıp yurudugumde geciyo
Gta-35 Burcuburcum bende 30. Haftadayim bir kaç gündür öyle özellikle sol göğüs altı soğuk biseyler koyuyorum hatta oraya iyi geliyor
Burcuburcum Gebehanim ben 37+5 im. Oturduğum yerde yanık gibi sizliyo, ayağa kalkınca da kemiğim çatlamış ya da bıçak saplanmış gibi agri giriyo. Kantaron falan sürüyorum biraz geciyo ama sonra tekrar. Anlamadım🤷
Buketylz944 Burcuburcum ya o bende de var 38 haftadayım kaburgalarım resmen sızlıyor artık yer kalmadı karnımda 😩
Burcuburcum Buketylz944 benimde öyle. Önceden tekme atardı şimdi daha çok geriyor. Daha çok uyuyormuş galiba. Arrada bı kaç tekme atıp duruyo. Sizde de böyle mi,