Susuz Erkek bebeklere gebe olan anneler nasıl gecio benim 10+4 cok güzel gecio ara ara bulantım oluyor kızımda kusma bulantı bas agrısı hiç peşimi brakmadı cinsiyeti mersk ediyorum 🥰 yorumlayın anneler
Ipekkarakus0 Susuz bünyeden bünyeye değişir canım benim erkek bel ağrım 10 haftadan beri var baya bulantılarım felan olmadı çok sükür tatlı çikolata gibi seylere cok düşkünüm ☺️ 🥰
Kbr2525 Susuz valla canım 1 hafta sonra 4 aylık olcam 12 haftalıkken dr kıza benziyor dedi ne mide bulantısı ne halsizlik aynı ben gibi yoluma devam ediyorum hiç hamile değilmişim gibi ama tatlı yemeği daha çok tercih ediyorum bakalım artık ilk gebeliğim 🥰
Glsh14 Susuz benimde bir kizim olacak en basindan beri ne kusma mide bulantisi halsizlik hicbir seyim yok hamile degilmisim gibiyim en basindan beri😂bence cinsiyetle alakasi yok tamamiyle bunyeyle alakali bisey
071095 Benim de 2 kızım var 3. Gebeyim hayırlı sağlıklı olsun ama erkek evladımda olsun isterim benim bunda da kızlar da olduğu gibi kusma bulantı var bilemiyorum şimdi sadece bi nebze hafif geçiyor