Elifinannesi_ Anneler kızımda sarılık vardı şükür geçti. Bugün 2 saat çok huzursuzdu. Uykuya dalmada zorlandı. Emdi , altını almıştım. 18:30 gibi bi uyudu bu saat oldu uyanmıyor. Uyumayı seviyor. Bu kadar uzun süre uyuması zararlı mı ?
MiniMiniKus Elifinannesi_ 1 bucuk 2 saatte bir uyandırıp doyurman kan şekeri düşer Kilosu düşük mu doğdu bu arada Kilosu düşük doğan bebekler de çok uyur ve zor uyanır hatta uyanmaz Oğlum da öyleydi şimdi 1 ay ı yeni bitirdik anca düzeldi
busra_akkose Elifinannesi_ canım sağlık çalışanıyım aynı zamanda bende yeni doğum yaptım 14 günlük olduktan sonra doktorum 4 saat uyuyabilir uyandırma demişti
busra_akkose Elifinannesi_ 4 saati geçmiş ama uyandırman gerekecek şimdi ayağının altını gıdıkla altını aç burnuyla oyna uyanır öyle
yyagmurrsenn Elifinannesi_ ben hiç uyandırmadım ne zaman uyandı kendi emdi suan sükür 1 aylık, sarılıkta olmadı, bazen 5-6 saat uyudu bazem yarım saat. Ben hiç takmadım.. sükür maşAllahı var.
Elifinannesi_ Fatmanrygmr 2 saatte bir emzirin diyorlar canım ne yaptıysam uyanmıyor. Kendi kendine uyanınca doya doya emiyor. Böyle yapınca kötü mü yapıyorum bilmiyorum
Elifinannesi_ MiniMiniKus 3410 gram doğdu canım. 200 gram bi kilo kaybımız vardı şuan 3440 gram olmuş. Doktor hersey normal demişti . Uyanmak bilmiyor ne yaptıysam uyanmıyor kendi kendine uyanınca doya doya emiyor. O kadar uyandırmaya çalışıyorum ki
MiniMiniKus Elifinannesi_ Maşallah O zaman normal Sarılıgı yeni geçtiyse o da etkiler Uyandırmanız lazım ama ne olursa olsun o kadar aç durmaması lazım
Elifinannesi_ MiniMiniKus uyandırdım emzirdim canım şimdi tekrar uyudu. Uykuya fazla düşkün cimcimem 😁
Elifinannesi_ busra_akkose emzirdim canım fazla fazla yedi hıçkırıkları tuttu. Altını aldım tekrar uykuya geçti. 🥰 uzun süre bende uyusun istemiyorum ama uyanmak bilmiyor hanımefendi
Elifinannesi_ yyagmurrsenn Bizimkide öyle şuanlık uyanmak isteyince kendi kalkıyor doya doya emiyor. Bez kontrolü yapıyorum dolu dolu çiş kakada yapıyor. Sarılığımız da geçti doğum kilosuna da ulaştı. Doktorumuz hersey normal dedi. Haftaya kontrolümüz var o zaman soracağım inşallah