Burcuburcum Pelinnil benn granül aldım herseyini onunla yıkadım. Gayet güzel ve temiz oldu. Yıkama bittikten sonra durulama programı ile tekrar durulattim. Utuledim yerleştirdim.
Brokoli Pelinnil duru granul. deterjan gozune koymuyorum, islaninca sertlesip orda kalip gibi kaliyor, makinenin icine akmiyor. onun yerine camasirlarla beraber makinenin icine dokuyor yada vaktim varsa sulandirip sivi halde dokuyorum deterjan gozune
Poyrazin_annesi Duru granül aldm ama hep kalıntı bıraktı oyuzden begenmedım oyuzden bıdakıne sıvı olanı alcm
sheyda1991 Pelinnil Uni baby, siveno markalarını da duymuştum. İsterseniz bakın bi. Ama en çok duyduğum duru granül. Ben sıvı deterjan istediğim için alternatife yöneldim.
Elfgrcn Pelinnil dalin yenidoğan granül aldım bende çok güzel gerçekten çok az koydum deterjan bölümüne ama dolabı açınca mis gibi kokuyor
canan08_ Minoris kullandım bende sıvı deterjan. Herşeyini yıkadım ütüledim kokusuz ve yumuşatıcı ya gerek yok. Biraz pahalı ama indirimlerde stok yapmıştım yine o şekilde takip eder alırım diye düşünüyorum 🥰
EsilaMiracAyazEren_Moms Pelinnil ben ilk dalan roxy granül kullandım. Sonrasında deneme amaçlı bi de Durunun mor paketli granülü kullandım. Yumuşatıcı olarak ta Dalin kullandım. Çok memnun kaldım hepsinden çok güzel kokuyorlar bide
Gzdeatmaca Merhaba dalin sıvı mi yoksa unibaby sıvı deterjanı mi önerirsiniz fikierinize ihtiyacım var 🙏🥰