Anneyimm1 Zehragniken yarin adet günüm ama eski testler pozitif simdi negatif acaba çok su içtim diyemi normalde koyu sarı idrar simdi acikti
Mucizebeklerkennn Kırmızı değil.ama sanki bir çizgi var. Eğer varsa bile daha çok yenidir beta 10 falandır.
Anneyimm1 Mucizebeklerkennn 3 test silik cikti bu test negatif hayal gibi sey görüyorum ama bilmiyorum yarin adet günüm ve bu testi ilk defa aksam yaptim normalde sabah yaparım çok su da içtim ondan olabilirmi
minikmucizemmmmmmm Anneyimm1 canım ben ikinci çizgiyi göremedim sabah ilk idrarinla yap testi mutlaka daha doğru sonuç alırsın, umarım sende bizim gibi hamilesindir 🤲🏻
Kendineanne Anneyimm1 sabah ilk idrarınızla yapın erken gebelik testi kullanın bir de bunlar regl gecikince saha doğru sonuç veriyor
Anneyimm1 Kendineanne 3 test silik bu test boyle cikti ama ben kendim bakınca hayli bisi görüyorum umarım yanilmam
Kendineanne Anneyimm1 çok sık test yapıp da moralinizi de bozmayın dediğim gibi erken gebelik testi alıp ilk idrarla yapın sonrakiler çok net çıkmaz