Seymaben Kizlar son 2 gundur bebegim surekli bir tarafa toplaniyor ve toplandigi yer sertlesiyor bugun 3-4 defadan fazla oldu 28 haftalik hamileyim normalmi 😐birde bacaklarimi kapatamiyorum sanki eklemlerin yerinden cikmis gibi
211212g Seymaben 32 haftadayım birkaç gündür bendede oluyor gün içinde fazla ayakta kalınca yada uzun süre oturunca göbeğim sivriliyor bir tarafa toplanıyor ama yatınca geciyor salı günü kontrolüm var inşallah önemli bişey değildir
ipekveatlas ya bende de oluyor ve daha 25 haftalığım cok canım sıkıldı doktoruma mesaj attım verdiği cevap; Merhaba istirahat, bol su içip dinlenin eger devam ederse evet kontrol olmanız gerekir bir de magnezyum kullanın muhakkak
Seymaben ipekveatlas Butun gunu yatarak geciriyorum ama yok yani yatarken bile bi anda oluyor sıklaştı onceden bukadar olmuyordu🤔doktoruma danisayim yinede teşekkürler 🙏
ipekveatlas Seymaben ya evet bende onu anlamadım cünkü yattığımda bile cok kasılıyo bu yüzden icim hic rahat etmedi daha cuma günü kontrolüm vardı bşsey cıkmamıştı😵💫😢 insallah bisey yoktur cok üzgünüm