Extreme34 Arkadaşlar Zonklama tarzı şişlik gibi hissiyatlar yaşıyorum vajinamda. Akşamları daha baskın sanki korkacak bisey mi var mı yaşayan aynı durumu?23+2 haftalık hamileyim.
Mrv1007 Extreme34 o haftalarda aşırı yaşıyordum hatta afedersin sanki vajinam dışardan bakınca da şişkin gibi duruyordu. Şimdi 31 haftalığım ara ara yine yaşıyorum ama nedense 20’lerde daha yogun yaşıyordum
FKHA Extreme34 ben 11. Haftaya girdim ama bu bende de var böyle saniyelik girip çıkıyor zonklama gibi normaldir insallah😞
Extreme34 Mrv1007 şekli de değişti gibi sanki.Evet dışarıdan bakınca da şiş gibi anlam veremedim.🤷♀️🤷♀️
Extreme34 FKHA olsun zamanlar öyleydi benim de sonra vajina kemiklerim de ağrımaya başladı ve şişlik var şimdi 🤷♀️
Ponyo Haftadayım ben de 3 haftadır yaşıyorum. İçerden şişmiş gibi ve alttan bazen sağlanır gibi ağrılar vajinamda kemiklerimde komple..🤷🏻♀️ Çok garip ve bir açıklama yok ama doktora sordum sadece normal dedi😒
Extreme34 Ponyo evet aynen anlattığın gibi tam tatif edilemiyor değil mi yaaa.Saglikli olsunlar da katlanırız artık.😌
Ponyo Extreme34 evet inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi. Herşey geçiyor diyorlar😊
Extreme34 Hasmeftun baktirmistim şikayetlerim başladığında enfeksiyon yoktu ama bu ay baktirmadim daha,sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyor hastanelerde randevu yok.