mom2609 bence sütüm gelmezse diye düşünme pozitif düşünmeye çalış bol bol sütüm gelecek bebeğim mis gibi doyacak diye düşünmeye çalış benim düşüncem eğer doğumdan önce mama alıp çantama koyarsan doğumdan sonra çantanda mama olmasının rahatlığıyla kendini sütünün gelmesine konsantre edemezsin tabiki sütünün hemen gelmemesi de seni direk mamaya itecek bol bol emzir baktın bebek çok ağlıyor zaten şimdi heryer eczane eşin hemen alıp geliverir o zaman kaşıkla veya kaşık biberonla ver sakın direk normal biberonla verme meme reddi yaşarsın bebis memeyi de biberonu da alıyor diye de düşünme sakın belli bir zaman ikisini de alır ama garanti veriyorum en fazla 1 ay sonra memeni bırakır. Özet olarak mamaya pek bulaşmamaya çalış sonra hem maddi hem manevi açıdan zor kurtulursun. Aslında mama karşıtı değilim ben bunu bebeğine mama içiren bir anne olarak yazıyorum bebeğim 2 aylık ve edindiğim tecrübeler bunlar keşke zaman geri gelse de bebeğimi en başından anne sütüne alıstırabilsem sağlıcakla kalın Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🌺