efeninannesi_nur Merhaba hanımlar iyi akşamlar 😄 biz alışverişimize başladık bebislerinize hangi marka biberon ve emzik aldınız nelere dikkat ettiniz bilgilerinizi paylaşır mısınız 😉🥰
Asyaveannesi36 efeninannesi_nur dr.browns cam antikolik biberon aldım emzik de avent aldım ikisini de tuttu meme reddi yaşamadı çok şükür
Ikicocukluana efeninannesi_nur Biberon olarak Dr browns ve chicco emzik olarak avent ve chicco kauçuk damaklı olanı aldım canım 😊
guzelbebegimmmmm efeninannesi_nur valla millet avent falan almışta bana gereksiz pahalı geliyor. Biberon 2li ebebekte indirimdeydi. Onu aldım. Emzikte frisher price marka indirimdeydi onu aldım
tubacbci Aventin hem emzik hem biberonunu aldim yenidogan olarak . Ama ekstra bime gelmisti we baby marka ondan da aldim valla
dilanayyildiz Ben çok araştırmıştım anne göğüs ucuna en yakın biberon phlips aventmiş emzik de yenidoğanların reddetmeyip tuttuğu phlips avent diye onu aldım
Fatmabytr Biberon ve emzik avent aldım bı de emzik bimden wee baby aldım. Gönlüm emzirmeden yana ama acil bir durum olur birine bırakıp gitmem gerekir ilaç kullanmam gerekir vs diye tedbiren biberon aldım şimdiden sagdigim sütü icirirler