Anne_N Nuri bey çok tatlı çok bilgili ve sevecen doktor kafamız çok uyuşuyordu. 30 haftaya kadar beraber geldik ama hamileliğimde 2 tane sorun oluşmuştu biri detaylı ultrasonu Nuri bey kendi yapıyordu ve bebeğimin kalbinde parlaklık görmüştü diğeri de bebek doğum kanalına erken girmişti sanırım 23 hafta falanken çok sancılı bir dönemdi benim için yürümem bile zordu canım açıyordu bu sorunlar olduğunda Nuri bey çok telaşlıydı beni sürekli telaşa itiyordu sakinleştirmesi gerekirken yapısı olan o hiperaktifliği o dönem beni çok germeye başlamıştı çocuğum doğum kanalında 29. Haftaya kadar falan geldik her kontrol de böyle stresli geçti en sonunda doğum ücretinin de 4750 olacağını öğrenince dedim ben daha fazla strese dayanamıycam zaten doğum ücreti de çok pahalı öyle temel beye geçtim. Genel olarak başka hiçbir sıkıntım yoktu kendisinden rahatlığı muhabbeti ilgisi çok güzeldi ama yapısı gereği olan o hiperaktifliği heyecanlı halleri sizde bir sorun olduğunda özellikle de hamileyken sizi çok daha fazla strese sokabiliyor nitekim bende öyle olduğu için değiştirdim. Sorun olmasaydı bu şekilde zaten doğumumu kendisinde yapardım