Hilalbasak Ayse3878 kuzucum ben hamile oldugumu yuzumde birden cikan sivilcelerden anlaamistim vee 16 . Haftaya kadar aşıri cikti .Boyle insan icine cikilmicak haldeydim😔😔Millet ne olmus yuzune diyordu .Artik hem bulanti hem kusma hem tiksinti hemde sivilce hamileligin ilk 3 ayini hatirlamak bile istemiyorum
Zynp44 Ayse3878 24+3 hala sivilcelerim var yüzüm sırtım ve göğsümde. Doğumdan sonra geçer dedi doktorum
MerveNur- Ayse3878 çok fazlaydı çirkinleşmiştim 2 3 ay geçtikten sonra tersine tertemiz oldu şimdi doğum yaklaşıyor gene sivilceler başladı😂😂
Melekkiz_1 Ayse3878 ikinci ayda başladı hemde kötüsü deri altinda kistik sivilceler doğuma 50gun kaldı hala çıkıyor ve suratımda berbat durumda lekelri çok kötu
SnurY Cok fena çıkmıştı ve çenem de leke oluştu ne kremler kullandım geçmedi 12. Haftadan sonra kendiliğinden geçti. Kiz bebekte olur derler güya ama erkek anasiyim 😄
srntrkli22 Kızlar bende de aynı sorun var artık yüzüme bakmak istemiyorum o derece yani içime çöktü sivilce görmek istemiyorum yıllar öncesi imex diye bir sivilce kremi kullanmıştım eczaneden alıp şimdi de başladım etkisini görmeye başladım çok şükür 🙏