Berru Merhaba arkadaşlar iki gündür belki saçma ama göbek deligimde bir ağrı var ara ara şiddetli bir ağrı vuruyor bu durumu yaşayan varmı bana çok garip geldi ya
BerkAlp Berru Kaç haftalıksın canım ben 21 aynı şey bende de oluyordu kontrolümde dr sordum rahim büyümesinden kaynaklandığını söylemişti.
drytcvkarsln Berru ben ilk gebeliğimde yaşadım berbat bir agrıydı krnımız büyüdüğü için oluyor demıstı doktor o zamanlar… iğrenç bir acıydı😬 suan 2.ye hamıleyım 25 haftadayım olmadı öyle bişi
Berru Gul33 Bende 27 haftaligim valla iki çocuğum daha var ben bunda gördüklerimi diğer iki gebeligimdede görmemiştim
Hafize27 @Berru karın inceliyor geriliyor rahim büyüyor olması normal bazen bende de oluyor endişe etmeyin
BerkAlp Berru Özellikle haftayı doldurmaya başladığında oluyor canım benim de ikinci hamileliğim ilkinde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum.Her gebelik aynı geçmiyor maalesef ama olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Berru drytcvkarsln dün gece başladı inanılmaz bir agriydi uyku sersemi bende bebek vuruyor sandım sabah iyice baktım göbek deliği ve çevresinde bıçak sokar gibi bir agri
ayseyilmaz96 Berru canim her kadının her ay yumurtlama donemi oluyor ya o yuzdenmis göbek ağrısı açısı vs
Hazal51 Merhaba gecmis olsun anlattığıniz ağrı acı bende de 28 haftalıkken oldu dayanilmicak kadardi acile gttigimde bebekte hiçbir sorun olmadığını benim idrar yolu enfeksiyonum olduğu için bebeğin kasılıp ağrıya sebep olduğunu söylemişlerdi..
Berru Hazal51 aaa öylemi bir hafta önce idrar tahlili ve bir sürü test vermiştim hepsi temiz çıkmıştı.devam ederse bende tekrradan gideyim doktora
Hazal51 Berru benimde yoktu aslında ama sürekli tekrarlıyor birden çıktı yine enfeksiyon 🥺ama tabi kişiden kişiye değişir sizde yoktur insallh