MerveNur- Ranaikra ben çok yazı okudum bence kişiye göre değişiyor bu. Kimi suni sancı aldım ama rahattı 3 4 saatte doğurdum diyor kimi 2 gün çekiyor. Kimi kendi sancısıyla zor geçiriyor kimi zorlanıyor 🤔
Ayse_humeyra Ranaikra suni sancı normal sancımızın hızlandırılmış hali diye biliyorum ben. Acı eşiğine göre değişiyor bu. Ama tabi ki her şeyin normali gibi sancının da normali iyidir herhalde
Liyuzamom Ranaikra kendi sancımı pek tadamadım ama suni sancıyla ben dayanamadım kimseyi etkilemek istemem. Sezeryanı yeğlerim
Ranaikra MerveNur- ben ilk kızımı suni sancı ile doğum biraz zor oldu şimdi inşallah ikinci kızımı doğum yapacağım ondan çok merak ettim
MerveNur- Ranaikra suni ile mi yapacaksınz yine? Ben de salıya kadar gelmezse suni ile başlayacağız mecbur ama korkutmak istemiyorum kendimi 🥲
Ranaikra Ayse_humeyra kimsede suni zor diyor kendi sancın daha kolay diyo iyice merak ettim şuandada çekiyorum ama normal regl sancısı gibi
Ranaikra Liyuzamom bende çektim 12 saat suni sancı zor oluyor kendi sancımız nasıl acaba onu merak ettim
Enginesma 16 saat sürdü benimde. Hatırlamak bile istemiyorum. 4 gün önce doğurdum hala travmasını atlatabilmiş değilim. Normal sancı da böyle mi olurdu bilemiyorum tabi. 😐