Seraykg Haticeliz benimde en başta 1 1 hafta geriydi zamanla tamamlıyor canım yada 2 gün eksik çıkıyor
esmir Haticeliz benim uygulama 30 gösteriyor adet tarihime göre ama üç gün önce doktor 28 haftalık dedi
Seross10 Haticeliz benim başta öyleydi 2 hafta geriydi geç döllenme kaynaklı. 11. Haftasında 1 haftaya düştü sonra bebek büyüdükçe 4 güne düştü şimdi haftasını yakaladı
Melek1111 Başından beri 4 gün geriydi geç döllenmeden dedi doktor .Hatta son adet tarihimi bile değiştirdi .Geçen kontrolde 10 gün geriydi .1 hafta yediklerime dikkat ettim düzelmiş çok şükür
Melek1111 Haticeliz bir haftada yarım kg kaşar yedim .her gün bir yumurta 1 bardak süt 1 kase yoğurt her akşam kıymalı ya da etli yemek yedim .her gün bir avuç kadar fındık .Meyve yedim .1 haftada 272 gram almış bebek .Sonra çok üzülüp kendime kızdım daha önce hiç önem vermedim hep hamur işi makarna tost bol bol ekmek yiyordum meğer hep kendime kilo yapmışım boş boş şeyler yemişim diye
Melek1111 Efemom2 bir haftada yarım kg kaşar yedim .her gün bir yumurta 1 bardak süt 1 kase yoğurt her akşam kıymalı ya da etli yemek yedim .her gün bir avuç kadar fındık .Meyve yedim .1 haftada 272 gram almış bebek .Sonra çok üzülüp kendime kızdım daha önce hiç önem vermedim hep hamur işi makarna tost bol bol ekmek yiyordum meğer hep kendime kilo yapmışım boş boş şeyler yemişim diye
Essenn Benimde bir hafta geri denildi şimdi yediğime içtiğime dikkat ediyorum peynir,süt,ananas,muz ve protein ağırlıklı besleniyorum haftaya kontrolüm var umarım yakalarız 🙏🏻
Efemom2 Melek1111 ben suan 9hafta olmam gerekirken 8haftaym süt kaşar tüketiyorum ama ilk haftalardada etkili olurmu acaba 3ay depodan besleniyo diyorlarya
Melek1111 Efemom2 her türlü faydası olur bence .Ben sizin haftalarda hiç beslenemedim bulantı yüzünden .etten de tiksinmiştim yumurtadan da 4 aydan sonra başladım onları yemeye .Biraz da genetik ile alakalı bebeğin kilosu
Esrsrkya @“Melek1111” @“Derin2” @Haticeliz yaa kızlar benim çok geriden geliyor çok tuhaf anlamadım benim son adet tarihim 21 Nisan ama doktor iki hafta değil tam üç hafta ileri attı 15 mayıs dedi geç döllenme dedi şimdi doktor değişikliği yapmak zorunda kaldım o da 6 mayıs dedi. Çok değişik valla siz anladınız mı
Esrsrkya Normalde bu hafta 36 hafta idi ama 37 haftalık dedi doktor bugün bebeğin boyu 43 cm kilosu 2450 gr ama bacak boyu 4 hafta geriden geliyormuş. Gelişim geriliği varmış. Böyle giderse gelişmesi erkenden alabiliriz dedi sizce sıkıntı büyük mü 😏
Esrsrkya Haticeliz canım babaanne hala boyu kısa minyonluk var ailede. Eşimin de boyu 1.60 bacak boyu kısa onun da . Babasına çekti herhalde bu konuda. Kendimi suçluyorum iyi mi beslenmedim. Öyle mi yaptım böyle mi yaptım diye düşünüyorum. Şimdiye kadar her şey yolundaydı şimdi böyle deyince doktor biraz üzüldük. Ama buna şükür tabii daha beter durumlar var.
Esrsrkya Haticeliz bir sıkıntı olmaz inşallah canım dualarım seninle ve bebeğinle. Tüm hamilelere dua ediyorum. Rabbim hepsine sağlık versin şifa versin. Herkes sağlıkla alsın yavrusunu kucağına inşallah 😇