Polenpolen52 sade makarna yesem mıde yanmamı tetıklermı , mıde yanmasından aksamdan berı bısey yemedım ve acıktım , napacagım 😓
Emine_eymen Polenpolen52 soguk süt içerdim ben hep sende iç rahatlatır makarnayıda yiyebilirsin bence
Efraimmm Polenpolen52 cnm portakaldan uzak dur geceleri ben onu yedim oldummmm mide yanmasından ve saat yediden sonra bişi yemiyorum çok aclik olunca yoğurt ekmek yiyorum
SerraveAnnesii Deletedmom623737 Bende yanmaya başlamadan sodaya dayandım 😂😂 yanarsa artık bütün gece anırırım xkslxlsöd Neyse ki renni duo mide yanması şurubum var faydası oluyor
Polenpolen52 Deletedmom623737 ay onu yeme canım ya , mahvedıyor , valla hıc aksam olsun ıstemıyorum bunedır ya
Efraimmm Deletedmom623737 demekki yanlız değilim içindeki asidik madde öyle yapıyor yerseniz de gündüz yiyin ve üzerinde yürüyüş yapın akşam hiç yemeyin
Deletedmom623737 SerraveAnnesii Ben 32 e kadar hiç mide yanması yaşamadım 32 den sonra başladı bende 😪
Polenpolen52 SerraveAnnesii bende gavıscon var , doktoruma soyleyım onamı geceyım aglıyorum şuan evdede tekım acıktım yemeye korkuyorum 😓
Denzk Polenpolen52 mide yanmasından ve bulanmasından dolayı 1 ay makarnayla beslendim:( bana iyi geliyordu ama bünyeden bünyeye değişir belki
Polenpolen52 Denzk bende yapayımde sımdı deneyım artık yanarsada yapacak bırsey yok şu halıme aglıyorum oturdum
SerraveAnnesii Polenpolen52 Canım ağlama niye üzüyorsun kendini ye bir şey olmaz ya makarnadan yoğurtlu ye
Denzk Polenpolen52 geçiyor bu günler merak etme ben 5 kg verdim bir haftada toparlıyorum yeni yemi. Mide yanmasına soda iyi geliyormuş
SinemG Polenpolen52 Polenpolen52 aynı problemleri bende yaşıyorum. Karbonhidrat tükettiğim zaman iyi geliyor sossuz salçasız yediğimde sıkıntı çekmiyorum😊